FOOD & DRINKS
FOOD & DRINKS
10.05.2018 - 13.05.2018
Expoziţie internaţională specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 174
(CIE "MOLDEXPO" SA)

FOOD&DRINKS - este evenimentul principal al industriei alimentare din Republica Moldova, care reuneşte reprezentanţi ai pieţei de produse alimentare, cei mai mari furnizori de echipamente, retaileri şi facilitează intrarea pe piaţa din Moldova de noi produse şi mărci, îmbunătăţeşte calitatea vieţii populaţiei prin promovarea pe piaţă a produselor alimentare şi băuturilor organice de înaltă calitate.

Acesta este un proiect expoziţional unic în Moldova dedicat profesioniştilor sectorului alimentar, este platforma unde sunt încheiate contracte reciproc avantajoase, au loc întâlniri de afaceri, seminarii şi conferinţe.

Expoziţia este un indicator al progresului realizat în industria alimentară, reflectă punerea în aplicare a programelor de dezvoltare a economiei ţării şi prezintă nivelul de dezvoltare al complexului agro-industrial al Republicii Moldova.

Expoziţia se desfăsoară cu suportul oficial al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale si Mediului Republicii Moldova.

Prestigiul FOOD&DRINKS este confirmat de:

- Participarea fidelă a celor mai importanţi producători şi distribuitori autohtoni şi din străinătate, care promovează branduri mondiale;

- Rezultatul comercial înalt al participării;

- Prezenţa unui auditoriu de profesionişti interesaţi de eveniment.