FOOD & DRINKS
FOOD & DRINKS
10.05.2018 - 13.05.2018
Expoziţie internaţională specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 174
(CIE "MOLDEXPO" SA)

 

PROGRAMUL

Expoziţiilor internaţionale specializate

Food & Drinks, ediţia a XXIV-a, “Food Technology”, ediţia a XXIV-a

Packaging. Depot”, ediţia a XXII-a

17 – 21 mai 2017

Locaţie: C.I.E. „Moldexpo”,  pavilionul central, pavilionul nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

 

Organizator:             Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A.

Coorganizator:         Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova 

Partener:                   Asociaţia Naţională a Industriilor de Panificaţie şi Morărit

Partener media general:

 

17 mai, miercuri

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

11:00

Ceremonia de inaugurare a Expoziţiilor internaţionale specializate Food & Drinks”, Food Technologyşi Packaging. Depot”.

pavilionul nr.2.

12:00 - 17:00

Proiectul "Inspiraţia vine din tigaie".

 

pavilionul nr.2

12:00

Master-class: Rational Inteligent Cooking Center.

Invitaţi speciali: Bogdan Vengher şi Yuriy Medvedev, reprezentanţi ai companiei germane RATIONAL.

Organizator: MGM S.R.L.

standul MGM, pav. central

14:00

Master-class de preparare a celui mai mare сroissant.

Organizator: Bongard S.A. 

stand BONGARD, pavilionul central

 

  15:00

Business Networking Event

 

restaurantul

"Casa Sărbătorii"

Pe toată durata de desfăşurare a expoziţiei:

·       Master-class de preparare a produselor din foitaj cu cremă.

·       Prezentarea procesului tehnologic de coacere a produselor de patiserie.

stand Favorit Tehno, pav. central;

stand Rodals,

pav. central

18 mai, joi    

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

10:00 - 15:30

Proiectul "Inspiraţia vine din tigaie".

 

pavilionul nr.2

11:00 - 13:00

Seminar: Schimb de experienţă moldo-belarus în domeniul industriei produselor lactate şi creşterii animalelor de prăsilă.

Organizatori: Ambasada Republicii Belarus în Republica Moldova, Asociaţia Naţională a Producătorilor de Lapte şi Produse Lactate “Lapte”, Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie şi Medicină Veterinară, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.  

 

sala de conferinte,

pav. central

12:00

Master-class: Rational Inteligent Cooking Center.

Invitaţi speciali: Bogdan Vengher şi Yuriy Medvedev, reprezentanţi ai companiei germane RATIONAL.

Organizator: MGM S.R.L.

standul MGM, pav. central

13:30 - 14:00

Prezentare: "Ce înseamnă un lapte de calitate?" Raportor: Valentin Focşa, doctor habilitat în ştiinţe agricole.

Organizatori: Institutul Știinţifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie şi Medicină Veterinară; Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.  

Sala de conferinte,

pav. central

14:00

Master-class de preparare a celei mai mari pâini şi celei mai mari baghete.

Organizator: Bongard S.A. 

stand BONGARD, pavilionul central

14:30 - 15:30

Masă rotundă: "Tehnologii de procesare a materiei prime agroalimentare indigene". Moderator: Dr. Eugen Iorga, laboratorul verificarea calităţii producţiei alimentare a IȘPHTA.

Organizatori: I.P. Institutul Știinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare (IȘPHTA); Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.  

Sala de conferinte,

pav. central

16:00 - 17:00

Seminar: «Importurile de produse alimentare din Moldova în Statele Unite ale Americii. Experienţa şi planurile companiei Moldovian Bazaar Inc (SUA).»

Organizator: Kompass Moldova S.A.

 

Sala de conferinte,

pav. central

19 mai, vineri    

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

Pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

11:00 - 17:00

Proiectul "Inspiraţia vine din tigaie".

 

Pavilionul nr.2

12:00 - 16:00

La o cafea cu vedete

 

Spatiu exterior Pav.2

12:30 - 15:00

Seminar: «Tendinţele actuale ale industriei de panificaţie şi de patiserie».

1.     Raport despre tendinţele actuale din industrie.

  • Aspecte tehnologice ale dezvoltării pieţei de panificaţie şi de patiserie. Degustaţia produselor.

 Prezinta: Alexei Sveşnikov, Director de marketing, compania «ТРИЭР», Moscova.

Organizator: Asociaţia Naţională a Industriilor de Panificaţie şi Morărit din Republica

Stand RODALS,

pav. central

14:00

Master-class de preparare a celui mai mare sandviş din istoria Moldovei (circa 50m).

Organizator: Bongard S.A.

Spatiu exterior in fata pav. central

 

20 mai, sâmbătă    

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

Pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

11:00 - 16:00

Proiectul "Inspiraţia vine din tigaie".

 

Pavilionul nr.2

11:00

Premierea învingătorilor Concursului NOUTATEA ANULUI - 2017, organizat în cadrul expoziţiilor Food Technology şi Packaging. Depot.

Organizatori: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova şi C.I.E. Moldexpo S.A.

Pavilionul central

13:00

Master-class de preparare a celui mai mare burgher.

Organizator: Bongard S.A.

stand BONGARD, pavilionul central

 21 mai, duminică  

 

10:00 – 16:00

Programul expoziţiei FOOD & DRINKS.

 

pavilionul nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

11:00 - 15:00

Proiectul "Inspiraţia vine din tigaie".

Pavilionul nr.2